WelkomBeschrijving villaBoekenOmgevingService
Over
Baelaren
Klimaat
Stranden
Wining & Dining
Nachtleven
Wat te doen
Geschiedenis van Ibiza
Overige linksIbiza
Ibiza trekt mensen van over de hele wereld. Velen zeggen het eiland geef ze een kans om te ademen, om weg te stappen uit het normale leven en gewoon te leven. De open sfeer die je overal voelen op het eiland geeft u een open gevoel van het leven.

Over ons
We kwamen voor het eerst naar Ibiza in 1999 en nog steeds genieten we elke keer als we hier komen. We werden verliefd hier, we trouwden hier, kregen kinderen en hebben hier een huis gekocht. Nu genieten we van het eiland met elk seizoen en voelen ons gelukkig we dit kunnen doen. We komen hier graag met vrienden en familie. Genieten van een geweldige paella in de winter in Es Boldado en ontspan in de zomer met frisse Cava de Sangria.

Het eiland blijft ons verassen. De energie van het eiland is geweldig en we veranderen mee. Toen we voor het eerst kwamen op Ibiza gingen volledig op in het nachtleven. Met kleine kinderen genieten we van de stranden en nu we ouder worden groeien we in onze spiritualiteit.

Veel mensen vragen naar welke stranden ze moeten gaan en waar ze moeten eten. Wat goed is voor feesten en waar we de kaftans te kopen voor de meisjes. Om die reden hebben wij onze tips over Ibiza samengevoegd in Enjoy Ibiza, deze kunt u downloaden.

Wij hopen dat u, in wat voor staat of groep u komt, dezelfde geweldige vakantie zal hebben als wij!

Un abrazo de
Jordi & Joanne

Webdevelopment by Click Internet Concepts